Bedriftsmassasje

Hvorfor skal dere velge bedriftsmassasje?

  • Reduserer sykefraværet

  • En frisk og sunn kropp øker effektiviteten til bedriften

  • Sparer bedriften for tid og penger 

  • Reduserer stress

  • Fradragsberettiget

  • De ansatte føler seg verdsatt

Muskel og skjelettplager er den største årsaken til sykefravær i Norge. Statiske arbeidsstillinger gir ofte muskelspenninger og det finnes mange arbeidsrelaterte årsaker til at belastningsskader og muskelspenninger oppstår og vedvarer. Repeterende bevegelser, tunge løft, stress, dårlig holdning, lite tilrettelagt ergonomisk arbeidsplass, statisk arbeid, mye stillesitting og inaktivitet er bare noen av dem.

Stress på jobben kan bli kronisk

Tekniske hjelpemidler gjør at vi beveger oss mindre

Spent muskulatur hindrer god blodsirkulasjon

Massasje motvirker stress og har en avslappende effekt

Muskel- og skjelettlidelser antas å være den hyppigste årsaken til legebesøk

Effekten av massasjebehandling på arbeidsplassen

Massasje er en trygg og effektiv fysikalsk behandlingsform som passer for de aller fleste. Massasje som behandlingsform kan være en god metode for å forebygge og behandle spent muskulatur og belastningslidelser. I utgangspunktet er det friske arbeidstagere som mottar forebyggende behandling for å få løst opp muskelspenninger og redusert stressnivået. Dersom spenninger og belastningslidelser virkelig setter seg i dybden må det ofte flere behandlinger til for å få løsnet på bindevev, muskulatur og ledd – slik at faren for kroniske plager minsker. 

Bedriftsmassasje kan bidra til lavere sykefravær!
Bedriftsmassasje – lønnsom forebyggende behandling

Mange arbeidstakere er plaget av muskelspenninger, og flere arbeidsgivere tilbyr derfor sine ansatte massasje på arbeidsplassen. Vi skal bl.a se nærmere på hvilke plager som oppstår og hvordan de kan reduseres. Hvorfor ordningen er lønnsom for arbeidsgivere og årsaken til at nettopp denne behandlingsformen benyttes ute på bedrifter.

 

Bedriftsmassasje behøver ikke koste din bedrift noe hvis du ikke vil. Flere av våre bedriftskunder lar de ansatte betale egenandelen selv

bedriftsmassasje oslo - massasjeterapi på arbeidssted