top of page
Justerbar manual

Bedriftstrening Oslo

Oppdag hvordan bedriftstrening kan øke
produktiviteten og lønnsomheten i din bedrift!

Stabil Helse tilbyr bedriftstrening for bedrifter som ønsker å investere i ansattes helse og velvære. Gjennom vår bedriftstreninger fokuserer vi på å bidra til å øke energien og overskuddet hos de ansatte. Vi har også fokus på team building der bedriftstrening kan bidra til mestring i felleskap og styrket lagånd. Ved å investere i ansattes helse, kan bedriften bidra til å forebygge sykdom og skader, noe som kan føre til bedre arbeidsmiljø og lavere sykefravær.
 
Våre dyktige trenere tilpasser treningen til den enkelte bedrifts behov og ønsker, og tilbyr både individuelle- og gruppetimer. Treningen kan foregå i bedriftslokalet, i treningsstudio eller ute i frisk luft, avhengig av hva som passer best for bedriften.
 
Hvis du er interessert i å tilby bedriftstrening for din bedrift, ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og tilbud. Eller besøk en av våre klinikker vår i Oslo. Vi ser frem til å høre fra deg!

Våre personlige trenere

Våre trenere er dyktige og profesjonelle, og har lang erfaring innen trening og fysisk aktivitet. De har gjennomgått omfattende utdanning og kursing, og har de nødvendige kvalifikasjonene for å hjelpe din bedrift med å nå sine treningsmål på en målrettet og effektiv måte. ​

 

Uansett hva du foretrekker, kan våre trenere tilpasse treningen til akkurat dine behov og ønsker. I tillegg til å tilby personlige treningsøkter, kan våre trenere også gi deg råd og tips om kosthold og livsstil samt manuell behandling på benk for å optimalisere treningsresultatene.

Personlig trener Espen von Krogh (PT)_edited.png

Dette sier kundene våre:

5/5 stjerner. Over 150 Google anmeldelser

Charlotte

Jeg hadde Espen von Krogh som PT da jeg bodde i Oslo, og hans kunnskap og erfaring gir ham et klart fortrinn i «jungelen» av PT’er. I tillegg har han en indre drivkraft til å se sine kunder lykkes, noe som smittet over. Han virkelig lytter til kundene sine. Jeg hadde klare mål som jeg nådde i samarbeidet med Espen, i tillegg krydret han timene med nye og spennende øvelser.
Jeg anbefaler Espen på det varmeste til de som trenger PT.

Eirik

Har trent her hos Espen en del måneder nå og har aldri hatt bedre progresjon i styrketrening! Helt fantastisk å trene her med bra utstyr i god kombinasjon med en utrolig flink og hyggelig trener.

Torbjorn

Jeg har hatt Espen som personlig trener over flere år og har hatt enorm glede av det. Espen er levende interessert i sitt fagfelt som trener og veileder og alltid villig til å prøve noe nytt. Han har hele tiden tilpasset og utviklet treningsopplegget mitt, noe som har har vært inspirerende og motiverende og ført til gode resultater. I Espen vil du få en meget hyggelig og sympatisk trener med en helhetlig tilnærming og stor faglig dyktighet.

Her finner du oss:

Adresse: Uranienborgveien 11 F, 0351 Oslo

bottom of page