top of page
Trykkbølgebehandling for behandling av muskel og sjelettsmarter. Utføres av osteopat eller fysioterapaut. Trykkbølgebehandling i Oslo.

Trykkbølgebehandling Oslo

Trykkbølgebehandling er en form for fysikalsk behandling som brukes til å behandle en rekke ulike muskel- og skjelettsmerter. Vi tilbyr trykkbølgebehandling i vår klinikk i Oslo. 

Uranienborgveien 11 F, 0351 Oslo. Gratis parkeringsplass etter avtale.

5/5 stjerner på over 150 Google anmeldelser

Trykkbølgebehandling på skulder utført av osteopat og fysioterapaut i klinikk i Oslo

Trykkbølgebehandling er en form for fysikalsk behandling som brukes til å behandle en rekke ulike muskel- og skjelettsmerter. Metoden involverer å sende trykkbølger gjennom vevet i det skadede området for å oppnåsmertelindring og forbedret vekst av nytt vev. Trykkbølgebehandling har blitt brukt i over 30 år, men har blitt mer populært de siste årene på grunn av sin effektivitet og få bivirkninger. 

 

Disse tilstandene kan behandles med trykkbølge:

Det er en smertefri behandlingsmetode som kan være en god alternativ for mennesker som ikke responderer godt på tradisjonelle behandlinger som medisiner og kirurgi. Trykkbølgebehandling kan brukes til å behandle en rekke ulike tilstander, inkludert:​

  • Tennisalbue

  • Frossen skulder

  • Plantar fasciitt (sårhet i foten)

  • Akillessenen betennelse

  • Hælspore

  • Kalkspor

  • Senebetennelse

  • Muskelsårhet

Behandlingen begynner vanligvis med en undersøkelse av terapeut for å vurdere om trykkbølgebehandling er den riktige behandlingsmetoden for den enkelte pasienten. Deretter vil terapeut plassere en sonde mot det skadede området og sende trykkbølger gjennom vevet ved hjelp av en maskin. Behandlingen tar vanligvis mellom 5 og 15 minutter, avhengig av alvoret på skaden og omfanget av behandlingen. Antall behandlinger som er nødvendig for trykkbølgebehandling varierer avhengig av karakteren på skaden og hvordan kroppen responderer på behandlingen. Vanligvis anbefales det mellom 3 og 5 behandlinger, men noen ganger kan flere behandlinger være nødvendig for å oppnå best mulig resultat. Det er viktig å huske at trykkbølgebehandling ikke alltid gir umiddelbar smertelindring, og at det kan ta noen uker eller måneder for full effekt å vise seg. Derfor kan det være nødvendig med flere behandlinger for å oppnå fullstendig bedring. Terapeuten din vil kunne gi deg mer informasjon om hvor mange behandlinger som er nødvendig for din spesifikke tilstand og hvordan du kan forvente at kroppen din vil respondere på behandlingen.

 

Trykkbølgebehandling har få bivirkninger, men noen pasienter kan oppleve midlertidig smerte eller nummenhet i det behandlede området etter behandlingen. Disse bivirkningene er vanligvis milde og forsvinner raskt. Alt i alt er trykkbølgebehandling en smertefri og effektiv behandlingsmetode for en rekke muskel- og skjelettsmerter. Det kan være et godt alternativ for de som ikke har fått lindring fra tradisjonelle behandlinger og øvelser.

Trykkbølgebehandling priser:
Førstegangskonsultasjon med trykkbølge: 990 kr
Trykkbølge oppfølgende: 690 kr (opptil 25 min)

Har du helseforsikring / behandlingsforsikring gjennom jobben eller privat? Les mer om helseforsikring her.

bottom of page