• Gray Instagram Ikon
  • Facebook - Grå Circle

TJENESTER

LES MER OM TJENESTENE STABIL HELSE TILBYR

Bedriftsmassasje

Denne behandlingen egner seg for alle som sitter lenge på kontoret eller foran PC-en. Her løsnes det opp i stiv nakke- og skuldermuskulatur samtidig som ryggen får en dyptgående massasje. Hensikten er å fjerne stivhet og smerter, samt gjenvinne god bevegelighet og funksjon. Våre terapeuter stiller med benk og utstyr.

Bedriftstrening / Gruppetrening

Våre instruktører har erfaring med gruppetimer innen de fleste sjangre. Fokusområdene består av morsom og effektiv styrke- og bevegelighetstrening. Som instruktører har vi en helhetlig tilnærming til bevegelse og aktivitet, med lidenskap for hvordan menneskekroppen fungerer. Våre trenere stiller med utstyr.

Personlig Trening

Ønske om treningsprogram, teknikkhjelp, målsetting eller en innføring i styrke / utholdenhetstrening?

Da vil en PT-time passe for deg. Våre trenere har lang erfaring og utdanning med utmerkelser som blant annet Årets Personlig Trener 2019. Vi tilbyr blant annet 1-til-1 styrketrening, mobilitetstrening, kondisjonstrening og coaching i alt fra handstand til kampsport. Utstyret stiller vi med. 

Idrettsmassasje / idrettsmedisinsk team for sportsarrangementer

Massasje for kortere restitusjonstid! Her jobbes det med å løsne opp i sliten og nylig belastet muskulatur. Behandlingen gir gode resultater både under og etter konkuranse. Eksempelvis løse opp i legg- og lårmuskulatur ved løping eller sykling. Vi kan stille med benk og utstyr.

Våre terapeuter har erfaring med akutt idrettsmedisin og massasjeterapi fra diverse idrettsarrangementer og norgesmesterskap.

Behandling av skader og smerter

For deg med vondt i ledd og/eller muskler. Murring, stråling, "vondter" eller redusert bevegelighet. Her vil du få hjelp med å finne årsaken til din spesifikke plage. Vanlige overbelastningsskader som blir behandlet er musearm, golfalbue, tennisalbue, diffuse skulderplager og ryggsmerter.  Kombinasjon av behandling, øvelser og veiledning.

Handstand Coaching

Ønsker du å kunne stå på hendene? Handstand coaching passer for deg som har lite erfaring med håndstående eller har trent litt opp mot vegg tidligere. Du vil få verktøyene du trenger for selvstendig å kunne trene håndstående. Vi vil gå gjennom forskjellige progresjonsnivåer som bygger opp til håndstående uten støtte. Det vil bli fokusert på bevisstgjøring over leddplassering og aktivering av hele kroppen for optimal balanse. Workshops for grupper eller 1-til-1 coaching.

Kostholdsveiledning

Ønske om vektreduksjon- eller -økning? Her får du en skreddersydd kostholdsplan, samt veiledning og tett oppfølging. Sammen håndterer vi eventuelle allergier og intoleranser for å tilpasse oss dine behov og mål!

© 2020 Stabil Helse 

Org nr: 917 596 271

Tlf: +47 47967455

E-post: kontakt@stabilhelse.no

Følg oss

  • Facebook - Grå Circle
  • Instagram - Grå Circle