TJENESTER

Bedriftsmassasje

Denne behandlingen egner seg for alle som sitter lenge på kontoret eller foran PC-en. Her løsnes det opp i stiv nakke- og skuldermuskulatur samtidig som ryggen får en dyptgående massasje. Hensikten er å fjerne stivhet og smerter, samt gjenvinne god bevegelighet og funksjon. Våre terapeuter stiller med benk og utstyr.

Bedriftstrening / Gruppetrening

Våre instruktører har erfaring med gruppetimer innen de fleste sjangre. Fokusområdene består av morsom og effektiv styrke- og bevegelighetstrening. Som instruktører har vi en helhetlig tilnærming til bevegelse og aktivitet, med lidenskap for hvordan menneskekroppen fungerer. Våre trenere stiller med utstyr.

Personlig Trening

Ønske om treningsprogram, teknikkhjelp, målsetting eller en innføring i styrke / utholdenhetstrening?

Da vil en PT-time passe for deg. Våre trenere har lang erfaring og flere utmerkelser som blant annet Årets Personlig Trener. Vi tilbyr blant annet 1-til-1 styrketrening, mobilitetstrening, kondisjonstrening og coaching i alt fra handstand til kampsport. Utstyret stiller vi med. 

Idrettsmassasje / idrettsmedisinsk team for sportsarrangementer

Massasje for kortere restitusjonstid! Her jobbes det med å løsne opp i sliten og nylig belastet muskulatur. Behandlingen gir gode resultater både under og etter konkuranse. Eksempelvis løse opp i legg- og lårmuskulatur ved løping eller sykling. Vi kan stille med benk og utstyr.

Våre terapeuter har erfaring med akutt idrettsmedisin og massasjeterapi fra diverse idrettsarrangementer og norgesmesterskap.