top of page

Personlig trener i Oslo

Få resultater med en dedikert trener

Er du ute etter å nå dine treningsmål, men trenger litt ekstra hjelp og motivasjon? Da kan personlig trening være løsningen for deg. Med en dedikert trener ved din side får du oppfølging og støtte gjennom hele treningsprosessen, samtidig som du får skreddersydde treningsøkter som passer perfekt for deg og dine behov. Vi tilbyr PT til både privatpersoner og bedrifter.

Hos Stabil Helse trener du helt alene i lokalet med en personlig trener, kun fokus på deg og dine mål.

Personlig trener trening PT Oslo Stabil Helse
PT kunde før etter trening bilde

Vi kan hjelpe deg med:

  • Vektreduksjon 

  • Muskelvekst 

  • Styrkeøkning 

  • Skaderehabilitering 

  • Kickboksing

Personlig trening gir mange fordeler. For det første får du en trener som kan tilpasse treningen til akkurat dine behov og mål, enten du ønsker å gå ned i vekt, øke styrken eller forbedre kondisjonen. I tillegg får du en trener som kan hjelpe deg med å holde motivasjonen oppe, og som kan gi deg råd og tips om kosthold og livsstil for å optimalisere treningsresultatene.

 

Uansett hvilke utgangspunkt du har i dag og hvilke mål du har for treningen - våre personlige trenere hjelper deg på veien for å nå dine mål. Vi kan hjelpe deg med livsstilsendringer, skreddersydde treningsprogrammer, motivasjon og oppfølging.

I klinikken vår ved Hegdehaugsveien i Oslo tilbyr vi treningsutstyr av toppkvalitet i trivelige lokaler. Vi tilbyr også online trening over PC/mobil.

Personlig trener rom Stabil Helse Oslo
Personlig trener treningsrom Satbil Helse Oslo

Våre personlige trenere i Oslo

Våre trenere er dyktige og profesjonelle, og har lang erfaring innen trening og fysisk form. De har gjennomgått omfattende utdanning og kursing, og har de nødvendige kvalifikasjonene for å hjelpe deg med å nå dine treningsmål på en målrettet og effektiv måte.

Uansett hva du foretrekker, enten du ønsker å trene hjemme, på treningsrommet vårt i Oslo eller ute i naturen, kan våre trenere tilpasse treningen til akkurat dine behov og ønsker. I tillegg til å tilby personlige treningsøkter, kan våre trenere også gi deg råd og tips om kosthold og livsstil for å optimalisere treningsresultatene.

Fysioterapeut og personlig trener  Tord Berge i Stabil Helse Oslo

Dette sier kundene våre:

5/5 stjerner. Over 150 Google anmeldelser

Charlotte

Jeg hadde Espen von Krogh som PT da jeg bodde i Oslo, og hans kunnskap og erfaring gir ham et klart fortrinn i «jungelen» av PT’er. I tillegg har han en indre drivkraft til å se sine kunder lykkes, noe som smittet over. Han virkelig lytter til kundene sine. Jeg hadde klare mål som jeg nådde i samarbeidet med Espen, i tillegg krydret han timene med nye og spennende øvelser.
Jeg anbefaler Espen på det varmeste til de som trenger PT.

Eirik

Har trent her hos Espen en del måneder nå og har aldri hatt bedre progresjon i styrketrening! Helt fantastisk å trene her med bra utstyr i god kombinasjon med en utrolig flink og hyggelig trener.

Torbjorn

Jeg har hatt Espen som personlig trener over flere år og har hatt enorm glede av det. Espen er levende interessert i sitt fagfelt som trener og veileder og alltid villig til å prøve noe nytt. Han har hele tiden tilpasset og utviklet treningsopplegget mitt, noe som har har vært inspirerende og motiverende og ført til gode resultater. I Espen vil du få en meget hyggelig og sympatisk trener med en helhetlig tilnærming og stor faglig dyktighet.

Gratis prøvetime

Gratis prøvetime i Oslo

Er du interessert i å høre mer om hva vi kan tilby, eller har du spørsmål om våre tjenester? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi tilbyr gratis og uforpliktende konsultasjoner, slik at du kan få en oversikt over hva vi kan tilby og hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine treningsmål. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Personlig trener som trener PT kunde i treningsrom i Oslo
Meld deg på og få gratis prøvetime

Takk for din registrering av gratis prøvetime! Vi tar kontakt med deg snart for å finne en tid som passer for deg best.

Priser personlig trener:

Personlig trening (45min)​

990 kr - enkelttime

850 kr per time - ved kjøp av 5-klipp (4250 kr)

790 kr per time - ved kjøp av 10-klipp (7900 kr)

bottom of page