top of page

De 5 vanligste misoppfatningene
om personlige trenere

En personlig trener (PT) som viser bort øvelser til en PT-kunde i Oslo på Frogner / Majorsta

Selv om personlige trenere kan være en nyttig ressurs for å nå treningsmålene dine, er det mange misoppfatninger om hva de gjør og hvem de er for. Her er de fem vanligste misoppfatningene om personlige trenere (også kalt PT) , og hva som egentlig er sant:
 
Personlige trenere er kun for de som allerede er i god form
USANT: Personlige trenere kan være en nyttig ressurs for folk i alle formnivåer. De kan tilpasse treningsprogrammet ditt til dine behov og mål, og hjelpe deg å nå dem på en sikker og effektiv måte, uansett om du er nybegynner eller har trent i mange år.
 
Personlige trenere er for dyre
USANT: Prisene på personlig trenere kan variere, men det finnes trenere for alle budsjetter. Det kan lønne seg å sammenligne priser og tilbud fra ulike trenere, og å vurdere hva som passer best for deg. Husk også at investeringen i en personlig trener kan være mindre enn du tror når du tar i betraktning hva du får igjen for pengene, som tilpasset oppfølging og motivasjon. Vår klinikk i Oslo tilbyr en av byens beste priser på PT. Se lenger ned for våre priser. 
 
Personlige trenere tilbyr kun tøffe treningsøkter
USANT: Selv om personlige trenere kan tilby tøffe treningsøkter, vil de fleste tilpasse intensiteten etter dine behov og mål. De vil også ta hensyn til eventuelle skader eller helseproblemer du har, og sørge for at treningsprogrammet ditt er sikkert og effektivt. 
 
Personlige trenere er bare for de som vil gå ned i vekt
USANT: Selv om vekttap kan være et mål for noen, kan personlige trenere også hjelpe deg med å nå andre mål, som å bygge muskler, øke utholdenheten eller forbedre bevegeligheten. De kan også hjelpe deg med å følge en bestemt treningsrutine for å forhindre skader eller for å forberede deg på en idrettskonkurranse.
 
Personlige trenere er bare for de som trener mye
USANT: Selv om noen personlige trenere tilbyr treningsplaner som krever mye trening, kan de også tilpasse programmet ditt til dine behov og tidsrammer. De kan hjelpe deg å finne den beste måten å integrere treningen din.


Er du interessert i å høre mer om hva vi kan tilby, eller har du spørsmål om våre tjenester? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Treningsrom med treningsutstyr til personlig trener
Personlig trener Espen von Krogh (PT)_edited.png

Uansett hvilke utgangspunkt du har i dag og hvilke mål du har for treningen - våre personlige trenere hjelper deg på veien for å nå dine mål. Vi kan hjelpe deg med livsstilsendringer, skreddersydde treningsprogrammer, motivasjon og oppfølging.

I klinikken vår ved Hegdehaugsveien i Oslo tilbyr vi treningsutstyr av toppkvalitet i trivelige lokaler. Hos oss trener du helt alene i rommet med en PT, kun fokus på deg og dine mål.

Dette sier kundene våre:

5/5 stjerner. 47 anmeldelser

Charlotte

Jeg hadde Espen von Krogh som PT da jeg bodde i Oslo, og hans kunnskap og erfaring gir ham et klart fortrinn i «jungelen» av PT’er. I tillegg har han en indre drivkraft til å se sine kunder lykkes, noe som smittet over. Han virkelig lytter til kundene sine. Jeg hadde klare mål som jeg nådde i samarbeidet med Espen, i tillegg krydret han timene med nye og spennende øvelser.
Jeg anbefaler Espen på det varmeste til de som trenger PT.

Eirik

Har trent her hos Espen en del måneder nå og har aldri hatt bedre progresjon i styrketrening! Helt fantastisk å trene her med bra utstyr i god kombinasjon med en utrolig flink og hyggelig trener.

Torbjorn

Jeg har hatt Espen som personlig trener over flere år og har hatt enorm glede av det. Espen er levende interessert i sitt fagfelt som trener og veileder og alltid villig til å prøve noe nytt. Han har hele tiden tilpasset og utviklet treningsopplegget mitt, noe som har har vært inspirerende og motiverende og ført til gode resultater. I Espen vil du få en meget hyggelig og sympatisk trener med en helhetlig tilnærming og stor faglig dyktighet.

Er du interessert i å høre mer om hva vi kan tilby, eller har du spørsmål om våre tjenester? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi tilbyr gratis og uforpliktende konsultasjoner, slik at du kan få en oversikt over hva vi kan tilby og hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine treningsmål. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Priser:

Personlig trening (55min)​

850 kr - enkelttime

700 kr per time - ved kjøp av 5-klipp (3500 kr)

670 kr per time - ved kjøp av 10-klipp (6700 kr)

Kontakt oss

Jente som trener i et treningsrom sammen mer personlig trener

Her finner du oss:

Adresse: Uranienborgveien 11 F, 0351 Oslo

bottom of page