top of page
Gravidtrening i Oslo. Gruppetime trening for gravide.

GRAVIDTRENING I OSLO
BOOTCAMP FOR GRAVIDE

Er du gravid og ønsker å holde deg i form gjennom svangerskapet? Vi tilbyr gravidtrening / Bootcamp for gravide i Oslo, skreddersydd for å støtte deg i denne unike perioden av livet ditt. Våre treningsøkter er trygge, effektive, og spesielt utviklet for å styrke kroppen din, forbedre fleksibiliteten, og forberede deg på fødsel og tiden etterpå.

Uranienborgveien 11 F, 0351 Oslo. Gratis parkeringsplass etter avtale.

5/5 stjerner på over 200 Google anmeldelser

Gravidtrening i Oslo. Bootcamp for gravide

Hvorfor velge Bootcamp For Gravide hos Stabil Helse i Oslo?

Skreddersydd Trening: Mange gravide er usikre på hvordan de skal trene eller er redde for å trene under svangerskapet. Vårt 6-ukers kurs er spesialdesignet for å eliminere denne usikkerheten, med fokus på å styrke bekkenbunn, kjernemuskulatur og andre muskelgrupper som belastes under graviditeten. Uansett om du aldri har trent før eller har en aktiv treningsbakgrunn, tilpasses vårt program dine behov for å sikre en trygg og effektiv treningsøkt.

Trygg og støttende atmosfære: Treningen foregår i små grupper for å sikre individuell oppfølging og tilpasning. Vi legger vekt på å skape et positivt og oppmuntrende miljø hvor du kan føle deg komfortabel og ivaretatt.

Håndtering av svangerskapsplager: Vi inkluderer teknikker og øvelser som hjelper deg med å håndtere vanlige plager under graviditeten, som bekkenplager. Dette bidrar til økt mobilitet, styrke og generell velvære.

Fellesskap og støtte: Å delta i en gruppe med andre gravide gir en trygghet og et fellesskap som mange setter stor pris på. Samtalene etter timene skaper varige bånd, og mange fortsetter å møtes og støtte hverandre etter fødselen. Hos oss får du muligheten til å være en del av en gruppe som forstår dine unike utfordringer og gleder ved graviditeten. Dette fellesskapet gir støtte både under graviditeten og i tiden etter fødselen.

Erfarne Instruktører: Våre instruktører har bred erfaring og omfattende kunnskap om graviditetstrening. De gir personlig veiledning og sørger for at alle øvelser utføres riktig for å unngå skader og maksimere fordelene av treningen.

Kursdetaljer:

  • Når: Kl. 17-18. Mandager 12/8, 19/8, 2/9, 9/9, 16/9 og 23/9.

  • Hvor: Oscars Gate 27, 0352 Oslo (Vår nyoppussede treningssal)

  • Instruktør: Vår dyktige fysioterapeut, yoga- og gruppeinstruktør Cecilia Westre

  • Plasser: Kun 6 ledige plasser

  • Pris: 1990 kr

Meld deg på nå! Vær rask, kun 6 plasser ledig. 

Bli med på Gravidtrening / Bootcamp For Gravide hos Stabil Helse i Oslo. Hold deg i form, forbered deg til fødsel, og nyt støtten fra vårt fantastiske fellesskap. Meld deg på i dag og ta det første skrittet mot en sunn og aktiv graviditet.

Nærmer du deg fødsel? Kontakt oss, slik at vi kan tilpasse timen for deg.

Gruppetime-rom i Oslo for Gravid Yoga
Gravidtrening i Oslo
Meld deg på her

Skriv under hvilke kurs du ønsker.

Etter registrering vil du få tilsendt en faktura.

 

Tusen takk for påmelding! Du vil motta en mail med praktisk info før kurset starter. Vi ser frem til å se deg!

bottom of page