top of page
Osteopati behandling på benk av osteopat i Oslo.

OSTEOPATI OSLO

Våre osteopater i Oslo ved Hegdehaugsveien hjelper deg med dine smerter og plager. Få time på dagen.

Uranienborgveien 11 F, 0351 Oslo. Gratis parkeringsplass etter avtale.

5/5 stjerner på over 150 Google anmeldelser

Osteopat som behandler pasient på et behandlingsrom i Oslo

Hva er osteopati?
En osteopat er en autorisert helsepersonell som jobber med plager fra muskel- og skjelettsystemet. Osteopatien baserer seg på en grundig sykehistorie, manuell undersøkelse og behandling – hvor man vektlegger sammenhengene mellom fysiske, psykiske og sosiale faktorer som påvirker helsen vår. Manuell behandling, fysisk aktivitet og håndtering av en stressende hverdag er noe av det vanligste osteopater jobber med.

Osteopater benytter seg av et bredt spekter av manuelle behandlingsteknikker, både lette og kraftige. De finner øvelser og aktiviteter som du selv følger opp hjemme og i hverdagen -– er opptatt av å finne hva som er viktig for deg, og hvordan dere sammen kan skape en trygg arena der du kan bruke kroppen din på en god måte. Da vil også resultatene komme, og du vil kunne fungere bedre både i hverdagen og på jobben – med mindre plager.

En osteopat oppsøkes ofte for:

  • Rygg-, bryst- og nakkesmerter

  • Skulder-, albue- og håndleddssmerter

  • Hofte-, kne-, ankel- og fotsmerter

  • Hodepine, svimmelhet og balanseproblemer

  • Akutte- og belastningsrelaterte plager

  • Puste- og fordøyelsesbesvær

  • Idrettsskader

Hva kan du forvente når du kommer til vår osteopat i Oslo?

En grundig samtale

En osteopat starter alltid med en samtale om deg og en grundig gjennomgang av din sykehistorie (anamnese). Her er det fint om du med egne ord beskriver dine smerter og plager. Underveis vil osteopaten stille oppfølgende spørsmål blant annet relatert til eventuelle sykdommer, tidligere plager, søvn og stress. På denne måten får vi som osteopater all den informasjonen vi trenger for å finne sammenhengene mellom dine plager, din kropp og din hverdag. Vi tar oss god tid til å bli kjent med deg. Det er denne samtalen som legger grunnlaget for videre undersøkelser, og som muliggjør en individuell behandling. Alle medlemmer av Norsk Osteopatforbund er lovpålagt taushetsplikt og journalføring.

Undersøkelse av hele kroppen

Vi starter alltid med en klinisk ortopedisk- og nevrologisk undersøkelse, dette gjør vi for å forsikre oss om at det ikke foreligger alvorlige underliggende sykdommer (brudd, etc.). 

Vi tar stilling til om det er trygt for oss å behandle deg – og hvis det skulle være grunn til mistanke om underliggende sykdom henviser vi deg videre til spesialist for videre utredning. Osteopaten gjennomfører en grundig undersøkelse av hele kroppen. Osteopaten tar for seg alle kroppens systemer. Eksempler på dette er muskel- og skjelettsystemet og sirkulasjonssystemet. Vi finner frem til eventuelle forandringer og vurderer om det finnes en sammenheng mellom dette og de plagene du kommer med.

 

Osteopati priser:

Førstegangskonsultasjon: 790 kr (45 min)

Oppfølgende behandling: 790 kr (opp til 45min)

Har du helseforsikring / behandlingsforsikring gjennom jobben eller privat? Les mer om helseforsikring her.

Anmeldelser

Ruben

Jeg har vært hos mange klinikker i Oslo, men dette må være den beste opplevelsen jeg har hatt. Stor takk til Ben Olav for en fantastisk behandling. Min opplevelse var at Ben ikke brydde seg om tid, men heller om meg og mine plager. Han jobbet med meg, forklarte og var ekstremt dyktig. Rik på kunnskap og høy faglig kompetanse. En person som brenner for faget og gleden av å formidle det videre. Anbefales på det sterkeste!

Marina

Jeg har gått til Espen for massasje og osteopati. Espen har et usedvanlig behagelig vesen og full av kunnskap, og jeg føler meg alltid veldig trygg og godt i ivarett under hans behandling. Han er god til å lytte til hva jeg ønsker hjelp med og er magisk til å løse opp vonde knuter og punkter. Espen følger opp med hyggelige mailer med øvelser som kan gjøres mellom behandlingene og jeg føler virkelig at han "ser" meg som pasient. Jeg anbefaler Espen og Stabil Helse på det aller varmeste

Trym

Svært inngående og god forundersøkelse ved samtale, før den fysiske behandlingen. Opplevde stor forståelse for og kunnskap om årsaksbildet bak ryggsmerter, samt tydelige anbefalinger til forebyggende tiltak. Den fysiske behandlingen av rygg var også svært presis og effektiv. Anbefaler alle som ønsker forståelse av det kroppslige problemet, i tillegg til god behandling og varierte treningstips, å dra til Espen. Oppfølgingen i etterkant er også upåklagelig.
Stabil Helse osteopati osteopat klinikk i Oslo
Osteopat behandligngsrom for osteopati i Oslo Hegdehaugsveien
Osteopat i Oslo som behandler en som har vondt. Osteopati behandling i Oslo

Du finner vår klinikk i Oslo ved sidegaten til Hegdehaugsveien. Våre osteopater ønsker deg velkommen.

bottom of page