top of page
Intens trening

BOOTCAMP-TRENING I OSLO

Bootcamp trening er en intensiv og variert treningsform som kombinerer styrke-, kondisjons- og fleksibilitetsøvelser i en dynamisk treningsøkt. Hos Stabil Helse tilbyr vi bootcamp trening i Oslo som passer for alle, uansett treningsnivå og erfaring. Vårt mål er å hjelpe deg med å oppnå dine helse- og treningsmål gjennom en utfordrende, men morsom treningsopplevelse.

Uranienborgveien 11 F, 0351 Oslo. Gratis parkeringsplass etter avtale.

5/5 stjerner på over 200 Google anmeldelser

Gruppetrening i Oslo

Hvorfor velge Bootcamp Trening hos Stabil Helse?

Allsidig trening: Vår bootcamp trening inkluderer en blanding av styrketrening, kondisjonstrening og fleksibilitetsøvelser. Dette gir deg en helhetlig treningsopplevelse som forbedrer både muskelstyrke, utholdenhet og generell bevegelighet.

Passer for alle: Enten du er nybegynner eller erfaren, er vår bootcamp trening tilpasset alle nivåer. Våre instruktører gir individuell veiledning og tilpasser øvelsene etter dine behov og mål, slik at du kan få mest mulig ut av hver treningsøkt.

Variasjon og motivasjon: Hver økt er unik, med varierte øvelser og aktiviteter som holder treningen spennende og motiverende. Bootcamp-treningen gir deg muligheten til å utfordre deg selv og se fremgang på en engasjerende måte.

Trygg og støttende atmosfære: Vi legger vekt på å skape en positiv og inkluderende treningsmiljø. Våre erfarne instruktører sørger for at alle deltakere føler seg trygge og ivaretatt, samtidig som de gir nødvendig støtte og motivasjon.

Fellesskap og sosial Interaksjon: Bootcamp trening gir deg muligheten til å trene sammen med andre og bygge et støttende nettverk. Del erfaringer, motiver hverandre og opplev fellesskapet av å nå mål sammen.

Hva kan du forvente?

  • Styrketrening: Øvelser som bygger muskelstyrke og øker generell fysisk kapasitet.

  • Kondisjonstrening: Aktiviteter som forbedrer utholdenhet og hjertehelse.

  • Fleksibilitet og mobilitet: Øvelser som forbedrer bevegelighet og reduserer risikoen for skader.

Kursdetaljer:

  • Når: MER INFO KOMMER SNART

  • Hvor: Oscars Gate 27, 0352 Oslo (Vår nyoppussede treningssal)

  • Instruktør: Vår dyktige fysioterapeut, yoga- og gruppeinstruktør Cecilia Westre

  • Plasser: Kun 6 ledige plasser

  • Pris: 1990 kr

Meld deg på nå! Vær rask, kun 6 plasser ledig. 

Er du klar for å ta treningen til neste nivå med vår Bootcamp trening? Bli med for en intensiv, effektiv og morsom treningsopplevelse. Meld deg på i dag og opplev fordelene av en variert og motiverende treningsform.

Gruppetrening-rom i Oslo
Gruppetrening i Oslo
Meld deg på her

Skriv under hvilke kurs du ønsker.

Etter registrering vil du få tilsendt en faktura.

 

Tusen takk for påmelding! Du vil motta en mail med praktisk info før kurset starter. Vi ser frem til å se deg!

bottom of page