top of page

Hvorfor velge Personlig Trener?

En personlig trener (PT) som viser bort øvelser til en PT-kunde i Oslo på Frogner / Majorsta

Hvorfor kan det være verdt å bruke pengene på en personlig trener (PT)?
Å trene med en personlig trener kan være en investering i din egen helse og velvære. En personlig trener kan hjelpe deg med å nå dine mål på en mer effektiv måte. De kan lage en skreddersydd treningsplan for deg, basert på dine mål og nåværende fitnessnivå. De kan også tilby profesjonell veiledning og støtte for å hjelpe deg med å holde deg motivert og på rett vei.

En personlig trener kan også hjelpe deg med å lære å utføre øvelser på riktig måte, noe som kan være spesielt nyttig hvis du er nybegynner eller har vært ute av trening en stund. Å gjøre øvelsene riktig kan bidra til å redusere risikoen for skader og gjøre treningsøktene mer effektive.

En annen fordel med å ha en personlig trener er at de kan tilpasse treningsøktene dine etter din progresjon. Dette kan hjelpe deg med at du alltid fortsetter å se resultater. Det er også verdt å merke seg at mange mennesker finner det mer motiverende å trene med en personlig trener, da de har en profesjonell som holder dem ansvarlige for deres treningsmål og fremgang.

Selv om mange ikke ser nødvendigheten med å betale for en personlig trener, kan det være verdt pengene for dem som virkelig ønsker å nå sine mål, og trenger litt ekstra støtte og veiledning for å komme dit. En personlig trener kan være en investering i din egen helse og velvære, og kan hjelpe deg med å føle deg bedre både fysisk og mentalt.

Treningsrom med treningsutstyr til personlig trener
Personlig trener Espen von Krogh (PT)_edited.png

Uansett hvilke utgangspunkt du har i dag og hvilke mål du har for treningen - våre personlige trenere hjelper deg på veien for å nå dine mål. Vi kan hjelpe deg med livsstilsendringer, skreddersydde treningsprogrammer, motivasjon og oppfølging.

I klinikken vår ved Hegdehaugsveien i Oslo tilbyr vi treningsutstyr av toppkvalitet i trivelige lokaler. Hos oss trener du helt alene i rommet med en PT, kun fokus på deg og dine mål.

Dette sier kundene våre:

5/5 stjerner. 47 anmeldelser

Charlotte

Jeg hadde Espen von Krogh som PT da jeg bodde i Oslo, og hans kunnskap og erfaring gir ham et klart fortrinn i «jungelen» av PT’er. I tillegg har han en indre drivkraft til å se sine kunder lykkes, noe som smittet over. Han virkelig lytter til kundene sine. Jeg hadde klare mål som jeg nådde i samarbeidet med Espen, i tillegg krydret han timene med nye og spennende øvelser.
Jeg anbefaler Espen på det varmeste til de som trenger PT.

Eirik

Har trent her hos Espen en del måneder nå og har aldri hatt bedre progresjon i styrketrening! Helt fantastisk å trene her med bra utstyr i god kombinasjon med en utrolig flink og hyggelig trener.

Torbjorn

Jeg har hatt Espen som personlig trener over flere år og har hatt enorm glede av det. Espen er levende interessert i sitt fagfelt som trener og veileder og alltid villig til å prøve noe nytt. Han har hele tiden tilpasset og utviklet treningsopplegget mitt, noe som har har vært inspirerende og motiverende og ført til gode resultater. I Espen vil du få en meget hyggelig og sympatisk trener med en helhetlig tilnærming og stor faglig dyktighet.

Er du interessert i å høre mer om hva vi kan tilby, eller har du spørsmål om våre tjenester? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi tilbyr gratis og uforpliktende konsultasjoner, slik at du kan få en oversikt over hva vi kan tilby og hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine treningsmål. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Priser:

Personlig trening (55min)​

850 kr - enkelttime

700 kr per time - ved kjøp av 5-klipp (3500 kr)

670 kr per time - ved kjøp av 10-klipp (6700 kr)

Kontakt oss

Jente som trener i et treningsrom sammen mer personlig trener

Her finner du oss:

Adresse: Uranienborgveien 11 F, 0351 Oslo

bottom of page