top of page

Trykkbølgebehandling

En person som har vondt og får trykkbølgebehandling av en osteopat / fysioterapaut i Oslo

Trykkbølgebehandling er en form for fysikalsk behandling som brukes til å behandle en rekke ulike muskel- og skjelettsmerter. Metoden involverer å sende trykkbølger gjennom vevet i det skadede området for å forårsake smertelindring og forbedret vekst av nytt vev. Trykkbølgebehandling har blitt brukt i over 30 år, men har blitt mer populært de siste årene på grunn av sin effektivitet og få bivirkninger.

Disse tilstandene kan behandles med trykkbølge:
Det er en smertefri behandlingsmetode som kan være en god alternativ for mennesker som ikke responderer godt på tradisjonelle behandlinger som medisiner og kirurgi. Trykkbølgebehandling kan brukes til å behandle en rekke ulike tilstander, inkludert:
​​

Trykkbølgebehandling av senebetennelser utført av osteopat og fysioterapeut i Oslo
  • Tennisalbue

  • Frossen skulder

  • Plantar fasciitt (sårhet i foten)

  • Akillessenen betennelse

  • Heel spurs

  • Kalkspor

  • Senebetennelse

  • Muskelsårhet

Behandlingen begynner vanligvis med en undersøkelse av terapeut for å vurdere om trykkbølgebehandling er den riktige behandlingsmetoden for den enkelte pasienten. Deretter vil terapeut plassere en sonde mot det skadede området og sende trykkbølger gjennom vevet ved hjelp av en maskin. Behandlingen tar vanligvis mellom 5 og 15 minutter, avhengig av alvoret på skaden og omfanget av behandlingen. Antall behandlinger som er nødvendig for trykkbølgebehandling varierer avhengig av alvoret på skaden og hvordan kroppen responderer på behandlingen. Vanligvis anbefales det mellom 3 og 5 behandlinger, men noen ganger kan flere behandlinger være nødvendig for å oppnå best mulig resultat. Det er viktig å huske at trykkbølgebehandling ikke alltid gir umiddelbar smertelindring, og at det kan ta noen uker eller måneder for full effekt å vise seg. Derfor kan det være nødvendig med flere behandlinger for å oppnå fullstendig bedring. Legen din vil kunne gi deg mer informasjon om hvor mange behandlinger som er nødvendig for din spesifikke tilstand og hvordan du kan forvente at kroppen din vil respondere på behandlingen. 

Trykkbølgebehandling har få bivirkninger, men noen pasienter kan oppleve midlertidig smerte eller nummenhet i det behandlede området etter behandlingen. Disse bivirkningene er vanligvis milde og forsvinner raskt.Alt i alt er trykkbølgebehandling en smertefri og effektiv behandlingsmetode for en rekke muskel- og skjelettsmerter. Det kan være et godt alternativ for de som ikke har fått lindring fra tradisjonelle behandlinger

Våre terapeuter er dyktige fagpersoner som har gjennomgått omfattende utdanning og trening for å kunne hjelpe mennesker med å føle seg bedre og fungere bedre i hverdagen. De har en bred kompetanse innenfor ulike terapiformer, og jobber hardt for å tilpasse behandlingen til den enkelte klients behov og mål.

I klinikken vår ved Hegdehaugsveien i Oslo tilbyr vi treningsutstyr av toppkvalitet i trivelige lokaler. 

Dette sier kundene våre:

5/5 stjerner. 50 anmeldelser

Ruben

Jeg har vært hos mange klinikker i Oslo, men dette må være den beste opplevelsen jeg har hatt. Stor takk til Ben Olav for en fantastisk behandling. Min opplevelse var at Ben ikke brydde seg om tid, men heller om meg og mine plager. Han jobbet med meg, forklarte og var ekstremt dyktig. Rik på kunnskap og høy faglig kompetanse. En person som brenner for faget og gleden av å formidle det videre. Anbefales på det sterkeste!

Marina

Jeg har gått til Espen for massasje og osteopati. Espen har et usedvanlig behagelig vesen og full av kunnskap, og jeg føler meg alltid veldig trygg og godt i ivarett under hans behandling. Han er god til å lytte til hva jeg ønsker hjelp med og er magisk til å løse opp vonde knuter og punkter. Espen følger opp med hyggelige mailer med øvelser som kan gjøres mellom behandlingene og jeg føler virkelig at han "ser" meg som pasient. Jeg anbefaler Espen og Stabil Helse på det aller varmeste

Trym

Svært inngående og god forundersøkelse ved samtale, før den fysiske behandlingen. Opplevde stor forståelse for og kunnskap om årsaksbildet bak ryggsmerter, samt tydelige anbefalinger til forebyggende tiltak. Den fysiske behandlingen av rygg var også svært presis og effektiv. Anbefaler alle som ønsker forståelse av det kroppslige problemet, i tillegg til god behandling og varierte treningstips, å dra til Espen. Oppfølgingen i etterkant er også upåklagelig.

Her finner du oss:

Adresse: Uranienborgveien 11 F, 0351 Oslo

bottom of page