top of page

Tilbud:
Gratis konsultasjon med personlig trener

Uansett hvilke utgangspunkt du har i dag og hvilke mål du har - våre personlige trenere hjelper deg på veien for å nå dine mål. Vi kan hjelpe deg med livsstilsendringer, skreddersydde treningsprogrammer, motivasjon og oppfølging. Nå får du gratis konsultasjon i vår klinikk ved Hegdehaugsveien i Oslo!  Få en kickstart på 2023!

Muntlig livsstilsundersøkelse og kartlegging av din helse

Kartlegge dine mål og ønsker

Få en gjennomgang av den mest effektive veien til dine mål sammen med PT

Bli kjent med vår personlig trener og få en tour av våre lokaler

Ta en avgjørelse om du ønsker samarbeid i etterkant av konsultasjonen, du må ikke bestemme deg på stedet

Registrer mobilnummeret ditt under for å motta tilbudet på SMS:

Takk! Du vil bli kontaktet snart.

Vi kan hjelpe deg med:

  • Vektreduksjon

  • Muskelvekst

  • Styrkeøkning

  • Skaderehabilitering

  • Kickboksing

  • Trening for generelt bedre helse og energi

Før:

Etter:

Hos Stabil Helse trener du helt alene i lokalet med en personlig trener, kun fokus på deg og dine mål.

Dette sier kundene våre:

5/5 stjerner. 49 anmeldelser

Charlotte

Jeg hadde Espen von Krogh som PT da jeg bodde i Oslo, og hans kunnskap og erfaring gir ham et klart fortrinn i «jungelen» av PT’er. I tillegg har han en indre drivkraft til å se sine kunder lykkes, noe som smittet over. Han virkelig lytter til kundene sine. Jeg hadde klare mål som jeg nådde i samarbeidet med Espen, i tillegg krydret han timene med nye og spennende øvelser.
Jeg anbefaler Espen på det varmeste til de som trenger PT.

Eirik

Har trent her hos Espen en del måneder nå og har aldri hatt bedre progresjon i styrketrening! Helt fantastisk å trene her med bra utstyr i god kombinasjon med en utrolig flink og hyggelig trener.

Torbjorn

Jeg har hatt Espen som personlig trener over flere år og har hatt enorm glede av det. Espen er levende interessert i sitt fagfelt som trener og veileder og alltid villig til å prøve noe nytt. Han har hele tiden tilpasset og utviklet treningsopplegget mitt, noe som har har vært inspirerende og motiverende og ført til gode resultater. I Espen vil du få en meget hyggelig og sympatisk trener med en helhetlig tilnærming og stor faglig dyktighet.

Våre trenere har lang erfaring innen trening og fysisk form, og kan hjelpe deg med å nå dine treningsmål på en målrettet og effektiv måte.

 

Ikke nøl med å kontakte oss for å bestille din gratis konsultasjon. Vi gleder oss til å hjelpe deg på veien mot et sunnere og mer aktivt liv!

Her finner du oss:

Adresse: Uranienborgveien 11 F, 0351 Oslo

bottom of page