top of page

I Espen får du en PT som ser deg som individ og tilpasser treningen på en måte som motiverer og skaper mestringsfølelse samtidig som du blir utfordret. Han er allsidig og genuint opptatt av å utvikle seg innen fagområdet sitt. Gjennom sin pedagogiske og dyktige veiledning kombinert med små foredrag om muskler og nytten av de forskjellige øvelsene har han hjulpet meg med å nå mine målsettinger, utvide horisonten og se nye muligheter. Dette har gitt meg stor treningsglede og en indre motivasjon kombinert med struktur og disiplin. PT timene med Espen er alltid morsomme, utfordrende og ett av høydepunktene i uka. Jeg kan anbefale Espen på det varmeste.

"

Ellen Cecilie Braathen

"

Espen har en bred fagbakgrunn og er åpen og interessert i mange tilnærminger og teknikker for å komme i form og føle seg bedre fysisk. Jeg har hatt en fantastisk god progresjon i løpet av et år med Espen, og det er svært inspirerende. Hans helhetlige tilnærming er mye av grunnen til det. Han er svært kunnskapsrik og flink til å ha en god dialog når det gjelder behov, utfordringer og ønsker, og resultatet er kjempegode treningsopplegg som justeres etter hvert som det er behov for det. Har også lært mye som jeg kan bruke på egen hånd.

Torbjørn Grønner

"

Velger du Espen som PT, får du en dyktig og tålmodig trener som tilrettelegger for dine behov. Han har god kunnskap, og brenner virkelig for det han driver med. Teknikk, progresjon og ikke minst treningsglede står sentralt i hans program. Inspirerer og hjelper slik at trening skal bli en del av hverdagen.

Mariann Andersen

"

Espen er en ekstremt dyktig massasjeterapeut. Han lytter til meg som klient, og lindrer og behandler ømme og såre muskler på en behagelig og profesjonell måte. Massasjetime hos Espen er definitivt et høydepunkt i hverdagen!

Vilde I.

"

Jeg synes at Espen er en super personlig trener (og massør), god til å kommunisere og lage et skreddersydd opplegg tilpasset mine behov. En fornøyelse å få veiledning og bli pushet av han.

L. Johansen

"

Over en lengre tid har jeg tatt jevnlige massasjetimer hos Espen på grunn av ryggsmerter. Espen er en utrolig dyktig og kunnskapsrik massør som virkelig brenner for det han driver med. Jeg føler meg godt ivaretatt – han både lytter til meg som klient og er genuint interessert i progresjon og en smertefri hverdag!

Silje J. Brustuen

"

Har fått massasje på min vonde nakke hos Espen et halvt års tid nå og er på alle måter veldig fornøyd med behandlingen. Han er erfaren, kunnskapsrik og har bred faglig bakgrunn, så her føler man at man er i trygge hender. En massasjetime hos Espen er alltid en hyggelig og behagelig opplevelse. Anbefales på det varmeste

Ellen P.

"

Det som jeg likte best ved å trene med Espen (bortsett fra at han er engasjert, dyktig og virkelig brenner for saken) er at han er så flink til å forklare øvelsene! I tillegg er han ikke bare personlig trener, men også massør. Espen kan kombinere det ene med det andre, slik at du får en time som er skreddersydd til dine behov.

Maren S.

bottom of page